воскресенье, 17 февраля 2013 г.

Як підготувати квартиру до продажу

Продаж квартири - відповідальний момент. Будь-який агент з продажу нерухомості підтвердить, що від того, як буде виставлений на продаж об'єкт, багато в чому залежить успіх майбутньої угоди. Перше враження, як відомо, найбільше, і якщо потенційний покупець побачить затишну, світлу і чисту квартиру - більше шансів, що він її купить. Як підготувати квартиру до продажу? Кілька рекомендацій.

Почнемо з під'їзду. Слід подбати, щоб, зайшовши в під'їзд, людині, що зацікавився вашим оголошенням у газеті, не довелося в сутінках гладити руками стіни в пошуках кнопки виклику ліфта - вкрутіть лампочку на своєму і на першому поверсі, якщо це необхідно. Про висвітлення в самій квартирі навіть не йдеться.

До приходу покупця необхідно нейтралізувати неприємні запахи в ліфті, на майданчику, в загальному коридорі, залишені сусідами п'яницями. Відсутність написів на стінах, спалених підлітками кнопок дверних дзвінків, чиста підлога - подіють на покупця благотворно.
Тепер щодо самої квартири. Якщо є час, і вам хочеться якнайдорожче продати житло, слід зробити який-ніякої ремонт. Необов'язково купувати дорогі шпалери, головне - щоб не було голих стін за шафою і потрісканої фарби на трубах у ванній кімнаті.

Наступний важливий момент - старі речі і меблі. Насамперед, необхідно врахувати, що всі люди різні. Якщо у вас очей не натішиться на цю стару тумбочку в передпокої, зовсім необов'язково вона зробить таке ж враження на покупця. Якщо ви збираєтеся з'їжджати, швидше за все, і нові меблі будете купувати - так навіщо тримати стару і непотрібну меблі? Без неї квартира буде виглядати просторіше.

Хоча вигляд житлового приміщення відіграє провідну роль, важливо і те, як ви самі будете виглядати і вести себе. Не варто зустрічати людей в розтягнутих в області колін рейтузах і різних шкарпетках. Рекомендуємо також випровадити на час показу квартири своїх домочадців і домашніх тварин, щоб зустрітися з покупцем один на один.

Сподіваємося, що ці поради щодо правильної підготовки квартири до продажу, виявляться корисними, і допоможуть вам вигідно продати житло.

Комментариев нет:

Отправить комментарий